جلد 15 - ویژه نامه نوآوری حقوقی                   جلد 15 - ویژه نامه نوآوری حقوقی صفحات 641-631 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Waghary S H, Masoud G, Shekarchizadeh M. Feasibility of Dark figure of victimization and the need to formulate a differential criminal policy in order to prevent violence against students in the city of Ahvaz. MLJ 2021; 15 :631-641
URL: http://ijmedicallaw.ir/article-1-1432-fa.html
وقاری سید حسین، مسعود غلامحسین، شکرچی زاده محسن. امکان‌سنجی رقم سیاه بزه دیدگی و لزوم تدوین سیاست جنایی افتراقی در راستای پیشگیری از خشونت علیه دانش آموزان در شهر اهواز. مجله علمی پژوهشی حقوق پزشکی. 1400; 15 () :631-641

URL: http://ijmedicallaw.ir/article-1-1432-fa.html


1- گروه حقوق، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
2- گروه حقوق، واحد نجف‌ آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف ‌آباد، ایران.
چکیده:  
زمینه و هدف: پدیده خشونت و روند افزایش آن در میان دانش ­آموزان یکی از مسائلی است که امروزه سبب نگرانی خانواده­ ها و متولیان امر تعلیم و تربیت شده است. در این مقاله به بررسی امکان وجود رقم سیاه بزه ­دیدگی و لزوم تدوین سیاست جنایی افتراقی در راستای پیشگیری از خشونت علیه دانش ­آموزان در شهر اهواز پرداخته می­ شود.
مواد و روش‌ها: این تحقیق از نوع نظری بوده ‌روش تحقیق به صورت توصیفی تحلیلی می‏ باشد و روش جمع‏ آوری اطلاعات بصورت کتابخانه‏ ای است و با مراجعه به اسناد، کتب و مقالات صورت گرفته است.
یافته‌ها: علل مختلف در سطوح فردی، رابطه ­ای، اجتماع محور و جامعه ­ای در تکوین و تداوم خشونت ­ورزی موثر است. افزایش این پدیده و لزوم حمایت نمودن از یکی از آسیب­ پذیرترین گروه­ های اجتماع، بررسی این پدیده و اتخاذ راهکارهایی برای پیشگیری از آن را ضروری می­ نماید. آن­چه پیش از ضرورت احساس می­ شود، انجام تغییرات و اصلاحات اساسی در حیطه قانون­گذاری به منظور اتخاذ یک سیاست جنایی پیشگیرانه هماهنگ، منسجم و افتراقی در حیطه جلوگیری از خشونت علیه دانش ­آموزان است.
ملاحظات اخلاقی: در تمام مراحل نگارش پژوهش حاضر، ضمن رعایت اصالت متون، صداقت و امانت­داری رعایت شده است.
نتیجه‌گیری: ابزار نوین و اثبات شده در امر پیشگیری از خشونت علیه دانش ­آموزان استفاده از کدهای رفتاری یا منشور اخلاقی است و شالوده آن بر محور آگاهی بخشی، هشدار دهی و آموزش استوار است.
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1400/6/28 | پذیرش: 1400/10/15

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی پژوهشی حقوق پزشکی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Medical Law Journal

Designed & Developed by : Yektaweb